32o

ЗВІТ про результати проведення громадського обговорення у формі електронних консультацій з громадськістю щодо перейменування частини вулиці 600-річчя Голиня в с.Голинь

  • 2024.01.02 16:47
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 118
  1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив електронні консультації з громадськістю: відділ координації зі старостинськими округами, закупівель та комунікацій міської ради від імені Калуської міської ради.
  2. Підстава (нормативно-правова база):

1)  Закон України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен права власності (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв та дат історичних подій» від 24.05.2012 № 4865-VI;

2) Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» від 24.10.2012 № 989;

3)  Рішення Калуської міської ради від 21.12.2022 № 1816 «Про проведення громадського обговорення щодо найменування чи перейменування назв вулиць, провулків, проїздів, бульварів, проспектів, площ, майданів, скверів та інших об’єктів права власності визначених законом на території Калуської міської територіальної громади» (зі змінами від 26.10.2023р).

4) Рішення Калуської міської ради від 28.05.2020 № 3129 «Про затвердження Положення про електронні консультації та опитування».

  1. Зміст питання, яке було винесено на консультацію:

 ЧИ ПОГОДЖУЄТЕСЬ З ТИМ, ЩОБ ЧАСТИНУ ВУЛИЦІ 600-РІЧЧЯ ГОЛИНЯ У С.ГОЛИНЬ ПЕРЕЙМЕНУВАТИ НА ВУЛИЦЮ ГЕРОЯ ВАСИЛЯ ЗАВАДЕЦЬКОГО?

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення у формі електронних консультацій з громадськістю щодо перейменування вулиць у м. Калуш та матеріали було розміщено на офіційному вебсайті Калуської міської ради які можна переглянути за покликанням:

https://kalushcity.gov.ua/news/informacijne-povidomlennya-pro-provedennya-gromadskogo-obgovorennya-u-formi-elektronnih-konsultacij-z-gromadskistyu-shodo-perejmenuvannya-vulici-v-s-golin

  1. Строки проведення обговорення:

з 30 жовтня 2023 року по 30 грудня 2023 року.

  1. Інформація про осіб, що взяли участь в обговоренні:

Загальна кількість переглядів електронних консультацій - 558 осіб.

Кількість голосів в електронній системі «Е-консультації» – 37 осіб, з них 22 відповіли «так», 15 – «ні».

6. За період обговорення перейменування частини вулиці 600-річчя Голиня в с.Голинь на Героя Василя Завадецького інших пропозицій не надходила.

7. Результати громадського обговорення будуть передані для розгляду в постійну комісію з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики міської ради та міській раді для ухвалення відповідного рішення.

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення,

начальник відділу координації зі старостинськими округами, закупівель та комунікацій –

 Наталія Табачук

Інші новини