19o

ЗВІТ про проведення громадського обговорення у формі електронних консультацій з громадськістю щодо зміни назви закладу дошкільної освіти «ЧЕБУРАШКА» в м. Калуші

  • 2024.01.02 16:53
    • Громада
    • Освіта
  • 112
  1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив електронні консультації з громадськістю: відділ координації зі старостинськими округами, закупівель та комунікацій міської ради від імені Калуської міської ради.
  2. Підстава (нормативно-правова база):

1)  Закон України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен права власності (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв та дат історичних подій» від 24.05.2012 № 4865-VI;

2) Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» від 24.10.2012 № 989;

3) Рішення Калуської міської ради від 28.05.2020 № 3129 «Про затвердження Положення про електронні консультації та опитування».

  1. Зміст питання, яке було винесено на консультацію:

Зміна назви закладу дошкільної освіти «ЧЕБУРАШКА» в м. Калуші на один з варіантів:  

«ВУЛИК», «ВЕСЕЛКА», «БДЖІЛКА», «ДЗВІНОЧОК», «КОБЗАРИК», «КОТИГОРОШКО», «ПЕС ПАТРОН», «МАВКА»,  «КАПІТОШКА»,  «ДЮЙМОВОЧКА».

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення у формі електронних консультацій з громадськістю щодо про проведення громадського обговорення у формі електронних консультацій з громадськістю щодо зміни назви закладу дошкільної освіти «ЧЕБУРАШКА» в м. Калуші було розміщено на офіційному вебсайті Калуської міської ради які можна переглянути за покликанням:

https://kalushcity.gov.ua/news/opit

  1. Строки проведення обговорення:

з 31.10.2023 року до 30.12.2023 року.

  1. Інформація про осіб, що взяли участь в обговоренні:

Загальна кількість переглядів електронних консультацій – 2015 осіб.

Кількість голосів в електронній системі «Е-консультації» – 118 осіб, які розподілилися за варіанти запропонованих назв:

«КОБЗАРИК» – 38;

«ВУЛИК» – 24;

«МАВКА» – 12;

«ПЕС ПАТРОН» – 10;

«ДЗВІНОЧОК» – 9;

«КАПІТОШКА» – 8;

«КОТИГОРОШКО» –7;

«ВЕСЕЛКА» – 6;

«БДЖІЛКА» – 4;

«ДЮЙМОВОЧКА» – 0.

 

  1. За період громадського обговорення зміни назви закладу дошкільної освіти «ЧЕБУРАШКА» в м. Калуші інших пропозицій не надходило.

        7. Результати громадського обговорення у формі електронних консультацій з громадськістю щодо зміни назви закладу дошкільної освіти «ЧЕБУРАШКА» в м. Калуші будуть передані для розгляду в постійну комісію з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики міської ради та міській раді для ухвалення відповідного рішення.

 

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення,

начальник відділу координації зі старостинськими округами,

закупівель та комунікацій –

Наталія Табачук

Інші новини