31o

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення у формі електронних консультацій з громадськістю щодо зміни назви закладу дошкільної освіти «ЧЕБУРАШКА» в м. Калуші

  • 2023.10.31 13:40
    • Громада
    • Освіта
  • 236

   Калуська міська рада повідомляє про проведення громадського обговорення у формі електронних консультацій з громадськістю щодо зміни назви закладу дошкільної освіти «ЧЕБУРАШКА» в м.Калуші.

    Громадське обговорення проводиться відповідно до ЗУ «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен права власності (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв та дат історичних подій», Постанови КМУ «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» від 24.10.2012 № 989, рішення Калуської міської ради від 21.12.2022 № 1815 (зі змінами від 26.10.2023) «Про затвердження Порядку найменування та перейменування вулиць, провулків, проїздів, бульварів, проспектів, площ, майданів, скверів та інших об’єктів права власності визначених законом на території Калуської міської територіальної громади». 

  • Організатор громадського обговорення – Калуська міська рада.
  • Найменування об’єкта, якому пропонується змінити назву - заклад дошкільної освіти «ЧЕБУРАШКА» в м. Калуші.
  • Назви, що пропонуються для зміни – «ВУЛИК», «ВЕСЕЛКА», «БДЖІЛКА», «ДЗВІНОЧОК», «КОБЗАРИК», «КОТИГОРОШКО», «ПЕС ПАТРОН», «МАВКА», «КАПІТОШКА»,  «ДЮЙМОВОЧКА».
  • Внесення пропозицій щодо зміни назви закладу дошкільної освіти «ЧЕБУРАШКА» в м. Калуші належить:
  • Молодіжній раді при Калуській міській раді («КОТИГОРОШКО», «МАВКА», «КАПІТОШКА», «ДЮЙМОВОЧКА», «ВУЛИК», «ПЕС ПАТРОН»);
  • Управлінню освіти Калуської міської ради («ВУЛИК», «ВЕСЕЛКА», «БДЖІЛКА», «ДЗВІНОЧОК», «КОБЗАРИК», «КОТИГОРОШКО»).

   ЗА ОДИН ІЗ ЗАПРОПОНОВАНИХ ВАРІАНТІВ НОВОЇ НАЗВИ ДНЗ «ЧЕБУРАШКА» МОЖНА ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://consult.e-dem.ua/polls/1780.

Строк проведення громадського обговорення – з 31.10.2023 року до 30.12.2023 року.

Тел. 03472-7-96-35.

Поштова адреса: 77300, вул. І.Франка, 1, м. Калуш.

Електронна адреса:  politkalush@ukr.net.

   Пропозиції (зауваження) учасники громадського обговорення подають у письмовій формі звичайною або електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом 60 днів з дня оприлюднення інформаційного повідомлення.

  Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.
Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

   Строки оприлюднення звіту про результати громадського обговорення: протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень) відповідальна особа узагальнює їх та готує звіт, у якому зазначаються найменування організатора, зміст питання, що виносилося на громадське обговорення, інформація про осіб, які взяли участь в обговоренні порушеного питання, а також узагальнений аналіз пропозицій (зауважень), що надійшли під час проведення громадського обговорення.

   Пропозиції (зауваження), отримані в ході проведення громадського обговорення, оприлюднюються організатором громадського обговорення у спосіб, за допомогою якого було оприлюднене інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення та виставляється додатково на платформу для голосування в межах визначеного терміну обговорення.

   Відповідальна особа за проведення громадського обговорення – Табачук Наталія Титівна – начальник відділу координації зі старостинськими округами, закупівель та комунікацій.

  Запрошуємо мешканців Калуської міської громади взяти активну участь у консультаціях!

Інші новини