2o

Звернення КП «Калуська енергетична Компанія» до споживачів послуг

  • 2022.10.13 16:58
    • Житлово - комунальне господарство
  • 247
Для якісного та безперебійного надання послуг централізованого водопостачання, водовідведення та теплопостачання  – принципово важливою є регулярна оплата спожитих послуг, яка забезпечує фінансову стабільність підприємства та можливість проведення всіх запланованих робіт.
    КП «Калуська енергетична Компанія» активно готується до опалювального сезону, тому просимо споживачів вчасно сплачувати за використані послуги!
Наголошуємо, що вчасна та регулярна оплата спожитих послуг – є Вашим посильним внеском в стабільність роботи як нашого підприємства, так і економіки країни в цілому. Цими діями Ви наближаєте нашу Перемогу!
    Ми, в режимі роботи 24/7 робимо все можливе, щоб Ви отримували якісні послуги з водопостачання, водовідведення та теплопостачання.
Так, з початку війни нами ліквідовано десятки поривів, здійснено сотні планових і позапланових виїздів наших аварійно-ремонтних бригад, забезпечено надійну охорону об’єктів критичної інфраструктури нашого підприємства.
     У зв’язку з цим, кожного дня, працюючи на благо і забезпечуючи спокій громади, ми відчуваємо гостру потребу у своєчасній оплаті наданих Вам послуг. Так, щоденно, не зважаючи на різке подорожчання паливно-мастильних матеріалів їх потрібно регулярно закуповувати, наш автопарк потребує регулярного технічного обслуговування та ремонту. Окремо, нам потрібно розраховуватись за енергоносії і головне – працівникам потрібно вчасно оплачувати заробітню плату, а державі в такий складний час вчасно платити податки, які неодмінно будуть направлені для потреб наших військовий і використані в обороні держави.
     Відтак, розуміючи відповідальність кожного в цей складний час, ми
просимо своєчасно розраховуватись за надані послуги
з водопостачання, водовідведення та теплопостачання!

Інші новини