27o

Звернення Територіального центру соціального обслуговування напередодні Дня працівника соціальної сфери

  • 2021.11.05 08:15
    • Соціальна сфера
  • 328

       Сьогодні, якщо немає безпосередньої потреби, мало хто з нас замислюється над тим, що поруч з нами живе категорія людей, яка в міру своїх фізичних, психологічних та матеріальних можливостей не в змозі самостійно вирішувати найпростіші побутові проблеми. Ці люди потребують постійної сторонньої допомоги та піклування, і це – основне завдання працівників територіального центру соціального обслуговування м. Калуша.

     Працівники територіального центру допомагають особам з інвалідністю та одиноким літнім людям комфортно перечекати карантин удома. Саме на них в умовах карантину лежить особлива відповідальність за життя і безпеку одиноких громадян, людей похилого віку, людей з інвалідністю, інших категорій, які потребують соціального захисту.

        Громадянам похилого віку доставляються продукти харчування, ліки, засоби гігієни для убезпечення їх від інфікування. Також надається допомога у сплаті платежів за житлово-комунальні послуги. Доброти і турботи ніколи не буває багато, а тим більше в ці дні карантину коли підопічні територіального центру особи ті кому за 80 і старші з нетерпінням чекають допомоги, підтримки, уваги від соціальних робітників.

         Саме вони, незважаючи на карантинні заходи, сумлінно виконують свою роботу, забезпечуючи літніх людей всім необхідним.

         У цей нелегкий час для нашої країни приємно усвідомлювати, що є люди чиї серця, наміри і дії спрямовані на творення добра.

          Працівники територіального центру висловлюють велику вдячність усім, хто бере участь у цій вкрай необхідній наразі справі в допомозі потребуючим людям.                 

Інші новини