16o

Харків - Калуш: релокація

  • 2022.08.02 13:27
    • Актуально
    • Громада
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 506

   Одним з дуже важливих завдань, яке стоїть перед тиловими громадами – створення умов для переміщення бізнесу (релокації) з територій, які охоплені війною.

  Цим питанням ми приділяємо значну увагу, адже, крім гуманітарного аспекту, який полягає в прихистку людей, є ще важливий – економічний.

  Сьогодні міський  голова Андрій Найда, за участю начальника управління економічного розвитку міста Юрія Соколовський, начальника відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції управління економічного розвитку міста міської ради Олега Кузіва, провів чергову робочу зустріч з представником харківського підприємства з виготовлення взуття «Олімп». Донедавна це підприємство працювало вельми успішно, даючи заробіток для двох сотень людей. А сьогодні через відомі обставини вимушені шукати місце для збереження свого бізнесу. І дуже приємно, що саме територія нашої громади їм видалась привабливою задля продовження своєї справи. І підприємство вже готується до укладення договорів оренди приміщень в нашому місті, а відтак – до монтажу обладнання.

  Під час зустрічі обговорили деталі найближчих планів підприємства та можливих конкретних заходів з нашого боку задля якнайсприятливішої адаптації в нових умовах.

  Бажаємо успіху нашим, сподіваємося, вже партнерам. Разом зможемо більше!

Інші новини