24o

Зустріч для людей з військовим досвідом, творчі посиденьки, дискусійний клуб

  • 2024.06.18 16:01
    • Новини
  • 64

Зустріч для людей з військовим досвідом, творчі посиденьки, дискусійний клуб

Благодійна та громадська організації підготували цього тижня ряд цікавих, корисних та необхідних заходів.

Зокрема, благодійна організація «Благодійний Фонд «Крила підтримки» організовує заняття для підлітків «Інтуїтивне малювання» із досвідченою психологинею Зоряною Рудобаштою.
Дітей 10-14 років запрошують 18 червня за адресою: вул. Євшана, 9 (інженерний корус, каб. 307).
Початок о 16:30.

А наступного дня благодійна організація запрошує всіх бажаючих завітати за тією ж адресою на творчі посиденьки «Макраме. Виготовлення декору». Захід проходитиме під керівництвом майстрині Христини Ільницької із 17.00 по 18:30.

ГО «Чисті серця Калуш», своєю чергою, підготувала цього тижня заходи для підлітків і людей з військовим досвідом .
Зокрема, 21 червня, в приміщенні громадської організації (вул. Героїв України, 9а) під керівництвом психологинь Іванки Гусениці та Людмили Сторожук для людей з військовим досвідом проведуть зустріч у терапевтичному колі «Аркан».
«Наша мета – створити безпечний простір для спілкування, де кожен може поділитися своїми переживаннями та отримати підтримку. Ти важливий для нас. Дозволь бути поруч і підтримати життя. Ненав'язливо. Екологічно. По-людяному», – зазначають організатори.
Початок о 16.00. Вхід вільний.

22 червня громадська організація запрошує підлітків у дискусійний клуб «Магія спілкування». Разом з модераторкою будуть обговорювати надзвичайно важливу тему «Лідерство та відповідальність».
Початок о 15:00.
Для участі у заході, потрібно зареєструватися за посиланням https://forms.gle/Jd8QY5BFDabtMQ4F6

Інші новини