2o

Знайомство сімей учасників АТО/ООС зі світом неймовірних морських мешканців

  • 2021.08.21 16:30
    • Соціальна сфера
  • 441

20  серпня 2021 року Калуський міський центр соціальних служб організував, для сімей учасників АТО/ООС, можливість побувати в  першому Львівському океанаріумі, де учасники екскурсії мали змогу прогулятися оглядовими площадками, помилуватись лабіринтами акваріумів різнокольорових риб, черепах, коралів та інших морських мешканців.

   Дана поїздка створила незабутні враження для кожного. Екскурсія стала справжньою пригодою для кожної сім’ї та надзвичайно цікавим дійством як для дорослих глядачів, так і для дітей. Відвідувачів зустрічали зелені черепахи, а в найбільшому акваріумі - двадцять піврічних акул. Діти та дорослі мали  змогу потрапити у тунель під водою, стоячи під яким, відчули себе безпосередніми учасниками подій морського життя, що розгорталися просто над головою. Крім того, учасники екскурсії отримали задоволення від перегляду казкової історії 3D-шоу за участю Нептуна та Русалки!

Адміністрація Калуського міського центру соціальних служб, батьки та діти висловлюють щиру подяку міському голові Андрію Найді та його заступникам за надану можливість ближче познайомитися з казковим підводним світом, доторкнутись до світу морських мешканців, отримати напередодні свята Незалежності незабутні позитивні враження та належну реабілітацію.

Інші новини