17o

Значна допомога з медичним обладнанням надійшла в КНП «Калуська ЦРЛ» через бургомістра Gorlice.pl Rafał Kukla, від благодійників з Англії

  • 2022.07.29 09:58
    • Актуально
    • Громада
    • Охорона здоров'я
  • 292
Допомога ????з-за кордону надходить для різних потреб.
   А ця - особлива, бо спрямована на порятунок людини, на покращення надання медичних послуг та ефективне лікування. Значна допомога з медичним обладнанням надійшла в КНП «Калуська ЦРЛ» через бургомістра Gorlice.pl Rafał Kukla, від благодійників з Англії.
✅За переліком, який запропонувала лікар Christina Schneider-Smith, до збору медичного обладнання долучилися священнослужителі, парафіяни та педагоги.
Зокрема, ????️отець Bartlomiej Dudek з парафіянами римо-католицької церкви в Лордшіп Лейн, Іст-Далвіч, Лондон (St Thomas More Catholic Church, Dulwich),????️ отці Piotr Kucharski, Wojciech Kuzar з парафіянами католицької церкви в Ешфорді (ST TERESA OF AVILA, ASHFORD),????️ отець Pawel Sobol з парафіянами католицької церкви в Чатемі (St Simon Stock RC w Walderslade, Chatham).
????️Долучилися й учителі з коледжу з Джиллінгема (Mid Kent College in Gillingham): Camilla Maurice і Deborah Gibson.
❗І вже надане обладнання знайшло своє місце в операційному та реанімаційному відділеннях й нейрохірургії та готове до роботи. Це кардіомонітори для контролю життєво необхідних функцій організму, діатермічні апарати, вакуумні насоси для хірургічного відсмоктування, розхідні матеріали, та інші такі необхідні засоби для щоденної роботи в лікувальній установі.
   Щира вдячність???? благодійникам з Англії та Польщі за турботу про нас, українців!
   Разом ми сильніші!????????????????????????????????????????????
Інші новини