12o

Злива перемог вихованців ДЮСШ управління освіти

  • 2021.12.29 14:00
    • Громада
    • Освіта
    • Гордість нашої громади
  • 448

В період з 20 по 22 грудня 2021 року вихованці ДЮСШ  взяли участь  у Всеукраїнському турнірі з футболу серед юнаків 2009 року народження у м.Львові та вибороли третє місце (тренер Коник Ярослав).

   На чемпіонаті України з вільної боротьби серед дітей 2008-2009 років народження, який проходив у місті Києві 21-23 грудня, вихованці ДЮСШ досягли вагомих результатів у своїх вагових категоріях: Христина Демчук стала Чемпіоном України, Владислав Беган виборов срібну медаль, а Олександр Стасюк став п'ятим (тренери Кірілов Юрій, Лаврович Олександр, Демчук Роман та Мар'яна Квятковська).

   Із 23 по 27 грудня в м. Києві проходив Чемпіонат України зі спортивного орієнтування, на якому вихованці ДЮСШ завоювали 10 перших, 6 других та 7 третіх місць. Серед переможців: Байсюк Каріна, Дітковська Юлія. Федоришин Каріна, Кирилишин Ігор, Єнкало Ольга, Барчук Максим, Магас Євгенія, Строчук Аліна, Кецик Олександр, Балашовець Олександр, Пукіш Максим, Мельничук Роман та Мор Максим (тренери-викладачі: Строчук Галина, Гудак Марія, Козачинський Олександр та Якимечко Микола).

   Щиро вітаємо наших юних спортсменів і їх тернерів та бажаємо нових спортивних успіхів.

Інші новини