8o

Відбулось засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології

  • 2023.11.23 16:23
    • Громада
    • Земельні відносини
  • 108

  На порядок денний засідання постійної депутатської комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, що відбулося 23 листопада, винесли 17 питань.

  Майже половина з них стосувалася комунальної власності громади. Зокрема – реструктуризації заборгованості з орендної плати, цільового використання комунального майна, приватизації об’єктів комунальної власності, внесення змін до Програми приватизації та управління комунальним майном на 2023-2025 роки.

  Члени комісії розглянули й питання про внесення змін до ряду житлово-комунальних програм. А саме: до Програми здійснення Калуською міською радою внесків до статутних капіталів комунальних підприємств на 2023 рік; до Програми капітального ремонту житлового фонду Калуської територіальної громади на 2021-2023 роки; до Програми стимулювання створення та підтримки ОСББ в Калуській територіальній громаді на 2023-2025 роки.

  Слухалось екологічне питання «Про визначення уразливою зоною масиву поверхневих вод р. Кропивник». Також на засіданні обговорили архітектурні та земельні питання.

   Рішення комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань в ході пленарного засідання сесії Калуської міської ради 30 листопада.

Інші новини