26o

Здорове харчування – запорука здоров’я

  • 2023.05.23 10:22
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 285

          Саме під такою назвою 22 травня 2023 року, на базі Калуського ліцею № 7, де облаштована Дитяча точка “СПІЛЬНО”*, працівниками Калуського міського центру соціальних служб Уляною Бялик та Василиною Кашівською, спільно з класним керівником 3 класу Русланою Перегінець, проведено інтерактивну бесіду для учнів.

         Захід проводився з метою привернення уваги до важливості дотримання принципів раціонального харчування та формування здорових харчових звичок. Діти мали змогу переглянути цікавий відеоматеріал про перелік продуктів, в яких міститься найбільша кількість вітамінів та які з них слід неодмінно щоденно включати у свій раціон. Школярів ознайомили з правилами здорового харчування, важливістю дотримуватися питтєвого режиму, роз’яснили, що таке екстрапродукти та які види продуктів відносяться до них. В ході заняття школярі пограли в гру “Cортувальник”. Кожен учасник/учасниця отримував/ла картинки із зображенням продуктів, які потрібно було покласти на тарілку здорового харчування, чи тарілку екстрапродуктів.

        Діти брали активну участь в обговоренні теми, з захопленням виконували запропоновані їм завдання.  Завершилося заняття жвавою руханкою.

       Нагадуємо, що #Проєкт СПІЛЬНО. Соціальні послуги*, впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”, СОС Дитячі містечка України, Соціальна синергія, Дніпровська ліга соціальних працівників, Всеукраїнська організація “Клас”

Інші новини