19o

Здоров’я – найбільша цінність!

  • 2023.10.11 10:09
    • Соціальна сфера
  • 146

   Здоров'я - безцінне надбання людини, важлива умова повноцінного і щасливого життя. Здоров'я допомагає успішно вирішувати основні життєві завдання: вчитися, працювати, спілкуватися, дружити, створювати сім'ю, виховувати дітей, здійснювати задумане, долати труднощі, а якщо доведеться, то й значні перевантаження.

   10 жовтня 2023 року, з нагоди Всесвітнього дня ментального здоров’я, працівниками Калуського міського центру соціальних служб, спільно з педагогічними працівниками Калуського ліцею № 7, де облаштована Дитяча точка “Спільно”, проведено інформаційно-просвітницький захід на тему: “Здоров’я як цінність!”.

   На Дитячій точці відбулася зустріч учнів 4 класу з лікарем-педіатром Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Галиною Королевич. Увагу дітей акцентували на важливих складових здоров’я, які забезпечують розвиток людини як повноцінної особистості, на необхідності збереження здоров’я з раннього дитячого віку шляхом повноцінного збалансованого харчування, гігієни рук, підвищеної рухової та фізичної активності, прогулянок на свіжому повітрі, здорового сну, правильно організованого розпорядку дня тощо.

  Зустріч була цікавою та інформативною. На завершення заходу, діти сформували символічне “Дерево здорових звичок”, яке, сподіваємося стане хорошим орієнтиром на щоденному послідовном шляху формування здорового способу життя і збереження власного здоров’я.

  Нагадуємо, що #Проєкт «СПІЛЬНО. Соціальні послуги», впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”.

Інші новини