27o

Здоров’я – найбільша цінність!

  • 2023.05.08 15:35
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 466

           Здоров'я - безцінне надбання людини, важлива умова повноцінного і щасливого життя. Здоров'я допомагає успішно вирішувати основні життєві завдання: вчитися, працювати, спілкуватися, дружити, створювати сім'ю, виховувати дітей, здійснювати задумане, долати труднощі, а якщо доведеться, то й значні перевантаження.

           Працівниками Калуського міського центру соціальних служб, спільно з педагогічними працівниками Калуського ліцею № 7, де облаштована Дитяча точка “Спільно”, проведено інформаційно-просвітницький захід на тему: “Здоров’я – найбільша цінність!”. На Дитячій точці відбулася зустріч учнів 7-х класів з лікарем-педіатром Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Королевич Галиною Миколаївною. Увагу дітей акцентували на важливих складових здоров’я, які забезпечують розвиток людини як повноцінної особистості, на необхідності збереження здоров’я з раннього дитячого віку шляхом повноцінного збалансованого харчування, гігієни рук, підвищеної рухової та фізичної активності, прогулянок на свіжому повітрі, здорового сну, правильно організованого розпорядку дня тощо. Лікар наголосила і на важливості профілактики шкідливих звичок, зокрема тютюнопаління, яке з кожним роком набуває все більшої  поширеності, особливо серед підлітків.

          Зустріч була цікавою та інформативною. На завершення заходу, учасники отримали друковані матеріали з цінною інформацією щодо формування здорових харчових звичок, які, сподіваємося стануть хорошим орієнтиром на щоденному послідовном шляху формування здорового способу життя і збереження власного здоров’я.

        Нагадуємо, що #Проєкт «СПІЛЬНО. Соціальні послуги», впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”.

Інші новини