14o

Завершився спільний проєкт Асоціації міст України та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), в якому брала участь Калуська міська ОТГ

  • 2023.04.13 10:06
    • Соціальна сфера
  • 211

   Безпосереднім учасником проекту був комунальний заклад «Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Добродія Калуська». В рамках його реалізації була можливість пройти курс вебінарів, де головною темою була співпраця влади і громади по напрямках захисту прав дітей з інвалідністю, соціальній захищеності в умовах воєнного стану, питання місцевого самоврядування. Також КЗ «Добродія Калуська» за кошти безповоротної фінансової допомоги (в сумі 312 тис.грн.) отримав можливість придбати та встановити в отриманому додатковому приміщенні двері, вікна, радіатори, а також спеціальні поручні в кімнати санвузлів закладу для покращення доступності дітям та молоді з фізичними функціональними обмеженнями. Таким чином донори долучилися до процесу реабілітації та абілітації дітей Калуської громади та з числа внутрішньо-переміщених осіб.

   Роботи і заходи здійснено в рамках спільного проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Асоціації міст України за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW).

Інші новини