3o

Завершився чемпіонат Калуського району з футзалу 2022-2023

  • 2023.03.06 08:53
    • Спорт
  • 511
Змагання тривали впродовж 3 місяців.
  Учасниками стали 24 команди з п’яти громад району: Калуської, Верхнянської, Брошнів-Осадської, Долинської та Войнилівської. Найбільше – 18 – з Калуської громади. Всього зіграно 228 матчів!
  Міський голова Андрій Найда привітав спортсменів та учасників заходу і побажав міцного здоров’я, невичерпної енергії, ентузіазму, незламності духу та миру і перемоги усім українцям, а також висловив щиру вдячність Калуській районній федерації з футболу та ДЮСШ «Сокіл» за чітку організацію спортивних змагань. 
  Отож, переможцем першого чемпіонату Калуського району з футзалу стала команда «2017» (Брошнів-Осада). Другими - Гата (Калуш). Бронзу виборола команда «Рембудвест» (с.Сівка-Калуська).
   У другій лізі першість вибороли футболісти «Будівельника» (Калуш), другі – ФК «Мостище-2» (Мостище), треті – «Штурм» (Сівка-Калуська).
   А Кубок з футзалу ім. Юрія Тепчука виборола команда «Рембудвест».
  Команди – переможці нагороджені кубками, медалями. Чемпіони - футбольною формою від народного депутата Едуарда Прощука. Отримали відзнаки і найкращі гравці чемпіонату.
  Упродовж всіх матчів проводився збір коштів на ЗСУ. Всього зібрано 38,038 тис. грн. Частину коштів ще раніше віддали захисникам, іншу - передадуть на передову на ремонт автівок.
  Чемпіонат відбувся завдяки підтримці народного депутата Едуарда Прощука та депутатського корпусу Калуської міської ради.
   Дякуємо ЗСУ за можливість проводити такі змагання!
Інші новини