23o

Завершилась перша зміна інтерактивного табору «Мінерленд

  • 2023.07.04 08:04
    • Громада
  • 169

Організували відпочинок дітей працівники КЗ « ПК «Мінерал», директор Алла Терещенко, ГО «Чисті серця», голова Михайло Найда, та Собор Всіх Святих Землі Української ПЦУ, декан Калуського благочиння Івано-Франківсько-Галицької Єпархії ПЦУ, отець капелан Федір Мороз за підтримки та сприяння міської ради.

10 днів промайнули яскраво, весело та незабутньо для 200 діток. 130 з них - з числа сімей військовослужбовців, малозабезпечених та внутрішньо переміщених.

Щира подяка меценатам, завдяки яким діти мали повноцінне дозвілля: Анатолію Чумичкіну, Василю Турчиняку, Василю Гекало, Михайлу Якимчуку, Миколі Полицькому, Володимиру Іваницькому, Тарасу Барничу, Віктору Бербецю, Федору Морозу, Михайлові Найді, благодійникам з партнерського міста Горлиці (Польща).

За організацію заходів подяка Мар’яні Квятковській, директорці ДЮСШ управління освіти і команді тренерів стадіону «Хімік», Богдані Галайді (басейн «Акваторія»), працівникам центральної бібліотеки ім. Т. Шевченка (директор Наталія Воробець), учасникам зразкового театр «Чарівник» (керівник Світлана Присташ) та Галині Турчик, зберігачці фондів виставкової зала.

А також Оксані Шутяк та Руслані Вайді (ресторан «Терези»), Володимиру Банаху (АТП), медичній працівниці Мар’яні Перегінець (Калуська ЦРЛ).

У зв’язку з великою кількістю отриманих онлайн-заявок на першу зміну, організатори зареєстрували велику кількість дітей і на другу зміну, яка розпочинається з 5 липня.

Зважаючи на велику кількість бажаючих з 3 по 7 липня оголошується реєстрація на третю зміну, яка розпочинається 1 серпня. За довідками звертатись за тел. 0500540834.

Інші новини