9o

Завершено відбір учасників для участі у освітньому етапі конкурсу грантів “Енергія Розвитку”

  • 2021.03.01 20:26
    • Громада
    • Освіта
  • 331
Група Нафтогаз отримала 305 заявок від громад на участь у конкурсі грантів «Енергія розвитку», серед яких були і Ріп'янський та Сівка-Калуський старостинські округи.
✔ 90 з них 01 березня були відібрані для участі у наступному етапі проєкту – серії навчальних модулів від освітнього партнера конкурсу «Інституту партнерства та сталого розвитку». Переможцем даного етапу стала і Ріп'янська громада.
Конкурс грантів «Енергія розвитку» спрямований на підтримку соціально-інфраструктурних проєктів у громадах, на території яких Група Нафтогаз веде свою діяльність.
У своїх заявках громади мали подати ідею проєкту в межах трьох стратегічних для Нафтогазу цілей сталого розвитку, що покращить їхнє життя, а саме:
- Ціль № 3 Міцне здоров’я;
- Ціль № 4 Якісна освіта;
- Ціль № 11 Сталий розвиток міст та спільнот.
    Організатори приємно здивовані високою зацікавленістю громад до участі у конкурсі. Контактуючи з представниками органів місцевого самоврядування та жителями громади з активною життєвою позицією, відчули щире бажання реалізувати корисний, якісний проєкт, який точно сприятиме покращенню рівня життя. Деякі надсилали тільки ідеї, деякі – розширені заявки з зазначенням партнерів, строків, бюджетів. Учасники мають два місяці для доопрацювання своїх проєктів під керівництвом менторів та представлення грантових заявок на розгляд конкурсної комісії. Це не перший конкурс, який Група Нафтогаз проводить для громад. З кожним новим проєктом або конкурсом здійснюються пошуки нових і цікавих форматів взаємодії з громадами, – каже Vitalii Chudak, начальник відділу проєктів регіонального розвитку АТ «Укргазвидобування» (Група Нафтогаз).
Інформацію взято з Facebook-джерела https://www.facebook.com/NaftogazEP/
Інші новини