8o

Заступник міського голови Наталія Кінаш взяла участь в онлайн-нараді під керівництвом голови Івано-Франківської ОДА Світлани Онищук

  • 2021.09.07 13:17
    • Охорона здоров'я
  • 453

Сьогодні, 07 вересня 2021 року, під керівництвом голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлани Онищук відбулась онлайн-нарада з керівниками територіальних громад, райдержадміністрацій, структурних підрозділів.

   За даними директора ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» Руслана Савчука, з 50 зразків мазків з позитивним ПЛР на COVID-19 у 48 випадках в пацієнтів підтверджують наявність штаму «Дельта».

   У  зв’язку з ростом захворюваності на COVID-19, ймовірно, Україна з наступного понеділка перейде у «жовту» зону.

   Нагадаємо, у новому навчальному році заклади освіти зможуть працювати у жовтій, помаранчевій чи навіть червоній зонах лише за умови наявності 80% вакцинованого проти COVID-19 персоналу. Водночас школи, у яких вакциновано менше 80% педагогів, не зможуть працювати, якщо регіон перейде з зеленої в іншу зону карантину і змушені будуть перейти на дистанційне навчання (онлайн).

  Дуже важливо, щоб навчання проходило не онлайн, а в шкільних класах, не за моніторами, а в безпосередньому спілкуванні, тому закликаємо вчителів та всю громаду до дотримання протиепідемічних заходів та активного вакцинування.

Інші новини