10o

Сьогодні у Калуші відбулося засідання Штабу зі сталого проходження опалювального сезону

  • 2023.11.07 15:36
    • Громада
  • 136

З метою моніторингу процесу запуску тепла до споживачів 7 листопада під головуванням заступника міського голови Богдана Білецького відбулося засідання Штабу зі сталого проходження опалювального сезону.

Заслухано інформацію щодо забезпечення теплом бюджетних установ та населення від КП «Калуська енергетична компанія», від Калуської ТЕЦ та котелень, які працюють на альтернативному опаленні. «Зауважень чи серйозних проблем із теплопостачанням від КП «КЕК» та приватних котелень немає. Температурний графік у приміщеннях бюджетних установ дотримується», - зазначив Богдан Білецький. І продовжив: «Складніша ситуація з ТЕЦ.

У понеділок (6 листопада) зранку вони запустили свій котел і десь на обідню пору пішла циркуляція на місто. Через велику протяжність мережі і великий обсяг теплоносія його температура зростає повільно. Погоджується з такою оцінкою ситуації і заступниця начальниці управління освіти Леся Кобзан: «Станом на сьогодні температурний режим ще не є достатнім у закладах освіти, які обслуговуються Калуською ТЕЦ.

Однак температура теплоносія зростає, і, сподіваюсь, вже за день-два школи і садочки вийдуть на належний температурний режим». Нагадаємо, теплоносій від ТЕЦу отримують ліцеї № 2, 4, 5, 6, 7, 10; д/с «Калинка», «Ягідка», «Червона шапочка», «Росинка», «Ластівка» і Кімната школяра. «У решті закладів освіти (від котелень) на канікулярний період обмежили подачу теплоносія. Тому тут теж було дещо прохолодно. Однак, у понеділок керівники отримали завдання повністю відкрити засувки і прийняти тепло у заклади освіти»», - запевнила Леся Кобзан.  

Також на засіданні Штабу створено робочу групу, яка оперативно реагуватиме на ситуації пов'язані з поривами на теплових мережах

Інші новини