19o

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

  • 2021.03.01 11:09
    • Громада
  • 290

01 березня 2021 року о 10.00 год. в залі засідань виконавчого комітету міської ради відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. На порядку денному було 8 основних питань та 2 додаткові.

Члени виконкому розглянули всі питання порядку денного, з яких прийняли 9 рішень.

На засіданні виконавчого комітету міської ради було прийнято два звернення: одне до Кабінету Міністрів України щодо перегляду карантинних обмежень, встановлених у зв’язку із поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 та інше до Президента України Володимира Зеленського, Кабінету Міністрів України, Міністерства розвитку громад та територій України, народних депутатів України Прощука Е.П. і Марусяка О.Р. та АТ «НАК «Нафтогаз України» щодо забезпечення безперебійного постачання природного газу для комунального підприємства «Водотеплосервіс» Калуської міської ради під час опалювального сезону 2020-2021 рр.

Також члени виконавчого обговорили та прийняли рішення про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання і централізованого водовідведення комунальному підприємству «Водотеплосервіс» Калуської міської ради. Розглянули та прийняли ряд архітектурних питань.

  Організаційний відділ виконавчого комітету міської ради

Інші новини