Засідання виконавчого комітету сьогодні відбулося за графіком

  • 2023.02.21 17:21
    • Громада
  • 335
Прийнято 21 рішення, значна частина яких соціального спрямування. У відповідності до нинішніх ухвал одноразову грошову допомогу отримають:
- 149 воїнів-афганців з Калуського територіального об’єднання ветеранів Афганістану (загальна сума – 305 063 грн);
- 9 сімей загиблих (померлих) та зниклих безвісти військовослужбовців (загальна сума – 650 000 грн);
- 3 військовослужбовці, які отримали поранення, під час безпосередньої участі у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації проти України (загальна сума – 300 000 грн);
- 6 громадян для встановлення опалення (загальна сума – 37 000 грн). Загальна сума виділених одноразових допомог становить 1292063 грн.
   А також на сьогоднішньому засіданні виконкому прийнято рішення «Про надання дозволу на демонтаж окремих частин пам’ятника радянським воїнам на кладовищі в місті Калуші». Розгляду цього питання передувало звернення голови громадської організації «Калуш мілітарний» Андрія Шутяка та висновок комунального закладу «Музейно-виставковоий центр Калуської міської ради» щодо відсутності історичної та мистецької цінності цього пам’ятника. Згідно з рішенням частини цього пам’ятника, що залишились на кладовищі після його пошкодження невідомими особами (про що ми вже інформували громаду) комунальне підприємство «Калушавтодор» проведе його остаточний демонтаж.
Інші новини