2o

Відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

  • 2021.02.25 10:55
    • Громада
    • Надзвичайні ситуації
  • 425

Відповідно до рішення Державної комісії з питань ТЕБ та НС від 23.02.2021 року на території Івано-Франківської області з 00.00.год. 26.02.2021 року встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

У зв’язку з цим та на виконання протокольних доручень позачергового засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС від 23.02.2021 року протокол № 6, 25 лютого 2021 року відбулося позачергове засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС на якому розглядалося питання «Про епідемічну ситуацію на території Калуської міської територіальної громади, спричинену коронавірусом COVID-19 та запровадження додаткових протиепідемічних заходів з метою недопущення поширення на території громади гострої респіраторної хвороби COVID-19».

В ході розгляду даного питання заслухано інформацію доповідачів щодо ситуації з захворюваністю на коронавірусну хворобу COVID-19 на території громади та заходи контролю, які здійснюються з метою дотримання карантинних вимог.

За результатами обговорення комісією було прийнято рішення щодо запровадження додаткових обмежувальних заходів на період встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, зокрема призупинення здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів на приміських та міжміських маршрутах, призупинення освітнього процес у закладах дошкільної освіти та у закладах середньої (у тому числі спеціальних), позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти.

Також на засіданні комісії розглянуто інше не менш важливе питання, а саме: «Про недопущення виникнення надзвичайної ситуації на території Калуської міської територіальної громади пов’язаної з можливим припиненням електропостачання КП «Водотеплосервіс»».

Припинення електропостачання комунальному підприємству пов’язане з існуючою непогашеною заборгованістю за надані послуги з розподілу електричної енергії та перетікання реактивної електричної енергії перед АТ «Прикарпаттяобленерго». 

В ході розгляду даного питання комісією прийнято відповідні рішення щодо недопущення виникнення надзвичайної ситуації на території Калуської міської територіальної громади у зв’язку з можливим припиненням теплопостачання, водопостачання та водовідведення жителям громади.

Крім того, користуючись нагодою закликаємо Вас шановні жителі Калуської міської територіально громади не бути байдужими до свого здоров’я та здоров’я своїх рідних та близьких дотримуватися визначених постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236 обмежувальних протиепідемічних заходів.

Не забувайте перебуваючи громадських місцях та транспорті використовувати засоби індивідуального захисту (маски, рукавички), дотримувались соціальної дистанції, періодично обробляти руки дезінфікуючими засобами, уникайте близьких контактів з хворими.

Пам’ятайте! Найголовніша цінність – це людське життя. Бережіть себе і своїх близьких, залишайтеся здорові!

Управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради

Протокол №6 позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 25 лютого 2021 року

Інші новини