31o

Засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань будівництва та землеустрою

  • 2024.08.27 21:49
    • Громада
  • 42

27 серпня під головуванням депутата міськради Любомира Онуфрика відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань будівництва та землеустрою. На порядок денний винесли 12 питань.


Члени комісії розглянули, зокрема, питання про розгляд звернень громадян щодо затвердження технічних документацій із землеустрою стосовно встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Боднарів; про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва на вул. Павлика, Смольського, Козацька, Міцкевича, Вітовського, Бобинського у Калуші.


Окремим блоком розглянуто питання про продовження (поновлення) строку дії договорів оренди 50 земельних ділянок для обслуговування виробничої бази в районі вул. Промислова, Заводська та для обслуговування високовольтної лінії в м. Калуші.
Деякі питання відклали з метою грунтовнішого вивчення безпосередньо на місцевості.


Рішення постійної депутатської комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань уже завтра, 28 серпня, в ході пленарного засідання 72-ї сесії Калуської міської ради.

Інші новини