17o

Засідання постійної депутатської комісії з питань будівництва та землеустрою

  • 2024.03.27 16:40
    • Громада
  • 71

27 березня відбулося засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань будівництва та землеустрою. На порядок денний винесли назагал 13 питань.


Спершу розглядали земельні. Зокрема, про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення на вул. Промисловій і вул. Івано-Франківській; про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на вул. Пекарській; про доповнення переліку земельних ділянок для опрацювання можливості їх продажу (або права оренди на них) у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення документації із землеустрою; про проведення інвентаризації земельних ділянок в районі вул. Б. Хмельницького тощо.


Далі обговорили блок питань стосовно архітектури та містобудування. А саме – про внесення змін до проєкту детального планування території, обмеженої бульваром Незалежності, проспектом Лесі Українки, вулицею Євшана та рікою Сівка у м. Калуші. За ним – почергово розглянули проєктні межі населених пунктів: с. Мостище, с. Пійло, с. Довге-Калуське, с. Середній Бабин, с. Бабин-Зарічний.


Рішення постійної депутатської комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань в ході пленарного засідання 63 сесії Калуської міської ради, яке відбудеться завтра, 28 березня.

Інші новини