19o

засідання міжнародного круглого столу «Українсько-угорська співпраця задля надання екстреної допомоги ВПО»

  • 2023.05.25 14:06
    • Громада
  • 220

В Івано-Франківську саме зараз відбувається цікавий і водночас важливий захід – засідання міжнародного круглого столу «Українсько-угорська співпраця задля надання екстреної допомоги ВПО», в якому беруть участь представники з нашої громади - перший заступник міського голови Мирослав Тихий та начальниця управління соціального захисту Любов Федоришин.

Особливо важливого статусу цьому заходу надає участь Генерального консула Угорщини у м. Ужгороді Йожефа Бачкаі, Почесний консул Угорщини в м. Івано-Франківську та Івано-Франківській області Василь Вишиванюк, адже це ще одне свідчення добросусідських дієвих взаємин України та Угорщини, нашої результативної співпраці.

Нинішній діалог за круглим столом - це, власне, про те, яка вже величезна допомога до сьогодні надана угорцями для ВПО на Прикарпатті, та як вона буде розвиватися в перспективі.

Учасникам нинішнього заходу з цією метою презентували діяльність Угорської Екуменічної служби допомоги, проектну ініціативу «Екстрене реагування задля збереження життя ВПО в Івано-франківській області ACE

APPEAL UKR221».

Представники територіальних громад мають можливість обмінятися досвідом роботи, яка стосується ВПО, можливості їх соціалізації та адаптації.

Дякуємо організаторам форуму - Угорській екуменічній службі допомоги за дуже змістовний та необхідний діалог.

Інші новини