18o

Засідання депутатської комісії з питань будівництва та землеустрою

  • 2024.04.24 16:50
    • Земельні відносини
    • Сесії міської ради
  • 87

15 питань було винесено на порядок денний чергового засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань будівництва та землеустрою. Засідання відбулося 24 квітня під головуванням депутата міськради Любомира Онуфрика.
В ході засідання розглянули, зокрема, питання про надання дозволів на виготовлення технічної документації, на розроблення проєктів землеустрою, на проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок несільськогосподарського призначення, про продаж земельних ділянок не несільськогосподарського призначення, про проведення інвентаризації земельних ділянок комунальної власності, про продовження договорів оренди землі та ін.
У блоці «Про доповнення переліку земельних ділянок для опрацювання можливості їх продажу (або права оренди на них) на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення документації із землеустрою» розглянуто 9 заяв. Стосувались вони ділянок за межами с. Бабин-Зарічний а також – у Калуші, в районі вулиць: Писарська, Олени Пчілки, Малицької, Окружна, Павлика, Тіниста, Б. Хмельницького, Заводська.
З-поміж іншого, депутати погодили затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок загального користування у с. Голинь, які відведені під місця для поховання
Рішення постійної депутатської комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань уже завтра, 25 квітня, в ході пленарного засідання 64 сесії Калуської міської ради.

Інші новини