19o

Запрошуємо долучатися до участі у європейській природоохоронній програмі LIFE - Програми дії з довкіллям та клімату

  • 2023.02.27 11:17
    • Економіка
  • 225

24 червня 2022 року між Україною та Європейським Союзом було підписано Угоду про приєднання України до європейської природоохоронної програми LIFE. Тепер кожне підприємство, установа чи громадська організація, бізнес та інші потенційні учасники можуть до неї долучитися.

  Програма LIFE – фінансова підтримка Євросоюзу, яка дозволяє реалізовувати проєкти у напрямках циркулярної економіки та якості життя, природи та біорізноманіття, пом’якшення змін клімату, а також переходу до альтернативних джерел енергії.

  Проєкти на конкурсний відбір можуть подавати юридичні особи будь-якої форми власності (установи комунальної чи приватної форми власності, прибуткові чи неприбуткові, громадські організації). Проєктна заявка для участі в конкурсі може подаватися як одноосібно, так і спільно з партнерами.

  Оскільки Програма розрахована на 2021-2027 роки, необхідна вчасна підготовка проєктів для подання на майбутні конкурси Програми, пошук і залучення потенційних партнерів та джерел співфінансування.

  Для отримання додаткової інформації по Програмі просимо звертатись за телефоном 38(068)109-58-50 в управління економічного розвитку міста міської ради.

 

Інші новини