1o

Запрошуємо до обговорення проекту «Історико-архітектурного опорного плану, визначення меж та режимів використання історичних ареалів міста Калуш Івано-Франківської області»

  • 2021.02.03 22:17
    • Новини
    • Оголошення
  • 1578

Замовником розроблення містобудівної документації є виконавчий комітет Калуської міської ради, розробником – Державне підприємство науково-дослідний і проектний інститут містобудування (ДП«НДПІ Містобудування»).

Історико-архітектурний опорний план розроблено в рамках виконання робіт із виготовлення генерального плану м.Калуш Івано-Франківської області. Документація розроблена ДП«НДПІ Містобудування» на підставі рішення Калуської міської ради від 27.07.2017 № 970 «Про розроблення генерального плану міста Калуша» .

Історико-архітектурний опорний план - це науково-проектна   документація,   яка   розробляється   у  складі генеральних планів історичних населених місць.

З проектом містобудівної документації можна ознайомитись в управлінні архітектури та містобудування Калуської міської ради 2-й поверх, кабінет головного архітектора, тел. 6-68-16, або на офіційному сайті міської ради в розділі Новини. Відповідальною особою за організацію розгляду пропозицій є начальник управління архітектури та містобудування, головний архітектор міста Калуша – Кузик Роман Володимирович.

Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту державного планування триватиме до 22.02.2021 р.

Пропозиції громадськості надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил на адресу м. Калуш, вул.І.Франка,1.

23.02.2021 року о 18.00 відбудеться громадське обговорення вищевказаного проекту науково-проектної документації.

Місце проведення: Івано-Франківська область, м.Калуш, вул. Чорновола, 49  (ПК «Мінерал»).

Додатки  : 

Приєднані файли
 

Інші новини