22o

Запрошуємо до обговорення містобудівної документації: «Внесення змін до Генерального плану с. Мостище Калуського району Івано-Франківської області»

  • 2024.05.28 17:30
    • Громада
    • Архітектура
  • 85

      Зміна до генерального плану виконується для визначення принципових рішень розвитку, планування, забудови та іншого використання території населеного пункту с. Мостище Калуського району Івано-Франківської області.

     Зміна до генерального плану розроблена на підставі рішення Калуської міської ради від 30.03.2023 №2023 «Про скасування рішення міської ради 26.01.2023 № 1883, про внесення змін до генерального плану с. Мостище Калуського району Івано-Франківської області».

           Основою для розроблення містобудівної документації є завдання замовника – управління архітектури та містобудування Калуської міської ради, яке надане ТОВ «КОМПАНІЯ ГЕОНІКС (кваліфікаційний сертифікат архітектора Гуржій Д.П. №002275). Зміна до генерального плану є основним документом, який регламентує розміщення об’єктів містобудування, забезпечення необхідних санітарно-гігієнічних і екологічних вимог, раціональне визначення меж землекористувань, зон житлової, суспільної, промислової забудовитериторій, що особливо охороняються, зон різної містобудівної цінності та  розвиток інженерно-транспортної інфраструктури.

         Внесення змін до генерального плану с. Мостище Калуського району Івано-Франківської області пов’язано з необхідністю  урахуванням державних, громадських та приватних інтересів.

     З проектом містобудівної документації можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради в розділі Новини. Відповідальною особою за організацію розгляду пропозицій є заступник начальника управління архітектури та містобудування – Семеняк Людмила Іванівна.

       Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до внесення змін до генерального плану триватиме до 29.06.2024 р. включно.

        03.07.2024 року о 14.00 відбудеться громадське обговорення вищевказаної містобудівної документації.

     Місце проведення: Народний дім с. Мостище, вул. Робітнича, 14, с. Мостище Калуського району Івано- Франківської області

       Пропозиції громадськості надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил на адресу м. Калуш, майдан Шептицького, 2.

     Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються.

 

Матеріали  містобудівної документації :

Приєднані файли

Інші новини