6o

Запрошуємо до голосування за малюнок калуської молоді в арт - проєкті "МолодьinUA"

  • 2021.09.03 15:06
    • Громада
    • Економіка
  • 1018

24 серпня 2021 року близько 120 команд з різних куточків України приєднались до арт-події «МолодьinUA». Вони об'єднали свої громади та молодь для того, щоб створити спільний малюнок на полотні і показати чим пишаються та куди хочуть прямувати.

За результатами голосування програма у співпраці з українськими митцями допоможе трьом громадам, полотна яких перемогли, відтворити їх у форматі справжніх муралів у їхніх населених пунктах.

Молодь Калуської міської територіальної громади взяла участь у даній події, пройшовши попередньо всі етапи підготовки до неї, та створила свій власний малюнок, на якому зобразила куди хоче прямувати з метою побудови громади мрії та чим пишається Калуська громада.

Програма «Мріємо та діємо» зібрала фото усіх полотен та запустила онлайн-голосування, яке триватиме з 1 по 10 вересня, щоб обрати 3 малюнки - переможці.

Для голосування за малюнок калуської молоді необхідно перейти за посиланням https://woobox.com/amsxoz, знайти його, проголосувати,  догортати  до низу, вказати прізвище, ім'я та електронну адресу.

Шукати необхідно ось такий малюнок:

Інші новини