7o

Міський голова Андрій Найда провів робочу нараду щодо стану реалізації проєкту з реконструкції концертного залу

  • 2021.04.30 12:53
    • Громада
    • Культура
  • 378

29 квітня 2021 року міський голова Андрій Найда провів робочу нараду з менеджерами проєкту “Культура у віддзеркаленні — реставрація Будинку Культури в м. Сеїні (Румунія) та Концертного Залу в м. Калуш (Україна) у мультикультурні центри” та представниками компанії-підрядника.

У нараді взяли участь: перший заступник міського голови Мирослав Тихий, заступник міського голови Надія Гуш, начальник управління культури, національностей та релігій міської ради Любов Джуган, начальник управління економічного розвитку міста Юрій Соколовський,  начальник управління будівництва та розвитку інфраструктури Богдан Грущак, керівний менеджер проєкту Ігор Дидич, фінансовий менеджер Алла Ісарук та менеджер із комунікацій Галина Когут.

Після обговорення стану реалізації проєкту, яке відбулося в кабінеті міського голови, учасники наради наочно оглянули приміщення концертного залу.

Реставрацію концертної зали планується завершити до кінця серпня 2021 року.

У травні планується оголошення про проведення процедури закупівлі на обладнання для мультикультурного центру.

В рамках  проєкту та програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020» до завершення  літа заплановано проведення майстер-класів з художньої творчості   для українських та румунських дітей, а також спільного з румунськими партнерами фестивалю на базі мультикультурного центру.

Інші новини