6o

«Загроза відсутності опалення в Студінській гімназії ліквідована», - Андрій Найда

  • 2024.08.09 11:45
    • Громада
    • Освіта
    • Старостинські округи
  • 108

У ході ранкового обʼїзду 9 сепня міський голова Андрій Найда, заступниця Надія Гуш та староста Марія Стасюк оглянули нову модульну котельню на території школи у Студінці.

Котли, що знаходились у приміщенні Студінської гімназії уже були застарілими та не відповідали вимогам газової служби. Відповідно була загроза того, що з початком нового опалювального періоду їх не дозволять вводити в експлуатацію.

«Розуміючи насамперед те, що ми повинні забезпечити безпечні умови перебування у школі для здобувачів освіти, педагогів та працівників, а також і те, що опалювальний період має проходити без ускладнень, було прийнято рішення про будівництво на території гімназії модульної котельні», - зазначив міський голова Андрій Найда.

Терміново розроблявся проєкт котельні. На сьогодні вона вже змонтована. Там встановлено 2 сучасні газові котли, кожен із них потужністю 35 кВт. Тож з початком опалювального періоду Студінська гімназія буде забезпечена теплом. Наразі ще будуть доопрацьовуватися роботи з благоустрою території поряд з котельнею та встановлення навколо неї огорожі.

Інші новини