26o

Задля належного благоустрою в громаді

  • 2024.08.07 11:26
    • Громада
    • Муніципальна інспекція інформує
  • 43

Сектор інспекторів з благоустрою відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради постійно здійснює обстеження території міста на стан дотримання законодавства у сфері благоустрою.

Так, протягом двох днів, 5 і 6 серпня, інспектори складали приписи в частині утримання в належному стані таких елементів благоустрою: зламаної лавки на прибудинковій території по вул. Б. Хмельницького, 48; очищення прибудинкової території по вул. В. Стуса, 6 від побутового сміття; забитого зливового колодязя по вул. Січових Стрільців; очищення території на вул. Б. Хмельницького поряд з бігбордом від залишків друкованої продукції та щодо непокосу трави у дворі на вул. Б. Хмельницького, 19 (біля насосоної станції КП "Калуська енергетична Компанія").

Також організовано взаємодію підрядника з ремонтних робіт відділень "Ощадбанку" і ТОВ "Еко-Прикарпаття" на вивезення залишків будівельних матеріалів. Крім того, працівники сектору інспекторів з благоустрою брали участь в інвентаризації тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Інші новини