5o

Всеукраїнський легкоатлетичний патріотичний забіг пам’яті загиблих воїнів "Шаную воїнів, біжу за Героїв України"

  • 2021.08.28 13:00
    • Спорт
  • 536

28 серпня 2021 року біля пам’ятника Роману Шухевичу управлінням у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту спільно з громадською спілкою «Громадське об’єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на сході України ім. Романа Шухевича» та спортивними громадськими організаціями проведено Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

   До забігу долучилися діти, молодь, батьки, ветерани АТО/ООС нашої громади. Загалом на заході було більше 150 учасників. Перед початком легкоатлетичного забігу міський голова Андрій Найда та голова громадської спілки «Громадське об’єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на сході України ім. Романа Шухевича» Олександр Соколовський, поклали корзину квітів до стели загиблим воїнам АТО/ООС.

   Міський голова Андрій Найда та голова громадської спілки «Громадське об’єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на сході України ім. Романа Шухевича» Олександр Соколовський вручили батьками загиблих учасників бойових дій пам’ятні футболки та медалі присвячені легкоатлетичного забігу. А також всім учасникам легкоатлетичного забігу було вручено пам’ятні подяки та медалі за участь.

Інші новини