23o

За сприяння депутата обласної ради Марії Савки Калуська громада ввійшла в шістку громад Івано-Франківщини, яким надано гуманітарну допомогу для облаштування місць проживання внутрішньо переміщених осіб

  • 2022.08.12 13:27
    • Громада
  • 254
Передача благодійності відбулася 11 серпня у м. Рогатині в одному з ліцеїв за участі заступниці голови обласної державної адміністрації Людмили Сірко, представників громад, агентства США з міжнародного розвитку USAID та благодійної організації «Мальовниче Прикарпаття». Від Калуської громади присутньою була заступниця Надія Гуш.
   ????Шість територіальних громад, в тому чисті й наша, отримали речі найпершої потреби для облаштування місць проживання переселенців. Надали сушильні машини, обігрівачі, меблі, матраци, постільну білизну, ємності для зберігання води, спальники, каримати.
   Частину допомоги вже доставлено в один із закладів, в якому проживають внутрішньо переміщені особи. Решта – надійде найближчим часом.
    Благодійна допомога – це результат ефективної співпраці обласної військової адміністрації із представництвом агентства США з міжнародного розвитку USAID.
   Щиро дякуємо за допомогу в створенні комфортних умов проживання осіб, які знайшли прихисток у нашій громаді.
Інші новини