26o

За підсумками турніру з вільної боротьби пам'яті Сергія Нігояна калуські спортсмени здобули 46 нагород

  • 2022.12.23 15:37
    • Спорт
    • Гордість нашої громади
  • 356

За підсумками VІІІ Всеукраїнського турніру з вільної боротьби серед дівчат та юнаків пам'яті Героя Небесної Сотні Сергія Нігояна юні вихованці калуських дитячо-юнацьких спортивних шкіл «Сокіл» і управління освіти, спортивних клубів та громадських організацій «Кузня чемпіонів», «Атлант», «Галичанин» і «Сокіл» здобули левову частку перемог.
   Змагання серед дівчат проводились у 12 категоріях, а наші спортсменки завоювали 29 призових місць: 11-перших, 8-других та 10 - третіх. Хлопці боролися у 15 категоріях. Вони вибороли загалом 17 медалей, з яких п’ять за 1 місце, чотири за 2 та 8 за 3 місце. Всього зі 150 учасників наших спортсменів було до 50 осіб.
    Участь у турнірі брали досить сильні конкуренти - чемпіони Європи, призери Світу та Європи, Заслужені майстри спорту України, що підтверджує престижність цього турніру. 
  Дякуємо тренерам, які продовжують впевнено виховувати нових переможців: Миколі Пукішу, Юрію Кірілову, Тарасові Дину та Андрію Кучмі. Вітаємо їх та їх вихованців з успішними досягненнями.

Інші новини