10o

За минулу добу рятувальники Калущини тричі виїжджали за сигналом «Тривога»

  • 2021.12.13 08:05
    • Служба 101 інформує
  • 354

12 грудня о 2:16 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу дачного будинку у мікрорайоні Залісся міста Калуш. До місця події вирушили вогнеборці ДПРЧ-6 у складі 7 чоловік особового складу. По прибуттю до місця пожежі встановлено, що горить дачний будиночок на площі 24 м.кв. О 2:37 вогнеборцям вдалося локалізувати пожежу, а о 3:45 – ліквідувати. Постраждалих внаслідок пожежі немає.

Цієї ж ночі о 2:26, надійшло повідомлення про пожежу недіючого складського приміщення у селищі міського типу Брошнів-Осада. Площа пожежі складала 60 м.кв. Гасіння пожежі ускладнювалося сильним задимленням, через що, вогнеборці 8 ДПРЧ смт. Рожнятів працювали у засобах індивідуального захисту органів дихання та зору. О 3:05 пожежу було локалізовано, о 3:28 – ліквідовано.

Також, о 3:34 вогнеборці 10 ДПРЧ міста Долина, вирушили на пожежу, що виникла в селі Тростянець Долинської ТГ. В ході розвідки було з’ясовано, що виникла пожежа в приміщенні погребу на території приватного домоволодіння на площі 10 м.кв. Вже о 04:16 пожежа була ліквідована. Спільними зусиллями пожежно-рятувального підрозділу та місцевого населення, від перекидання полум’я було врятовано поруч розташований житловий будинок, гараж та господарський комплекс.

Причини виникнення пожеж та завдані матеріальні збитки встановлюються.

Інші новини