13o

За кошти, вторговані дітьми на ярмарку в ліцеї, військові купили трактор

  • 2023.12.15 15:33
    • Громада
  • 120
"Ще наприкінці листопада у Калуському ліцеї №4 відбувся благодійний ярмарок для допомоги ЗСУ. Кошти планувалося спрямувати на бригаду, де служить батько учня 6 класу Дениса Шкургана.
   Тоді весь ліцей долучився не тільки до ярмарку, а й до виготовлення листівок та малюнків для Захисників", - розповіла заступниця директора ліцею Тетяна Христонько. Батько Дениса, приїхавши в відпустку, відвідав заклад, поспілкувався з дітьми та подарував прапор, підписаний побратимами. А згодом вислав світлини, на яких - трактор, до придбання якого долучився й колектив учнів, батьків, вчителів, працівників ліцею.
«92 окрема штурмова бригада імені кошового отамана Івана Сірка висловлює щиру вдячність учням, батькам, педагогам Калуського ліцею №4 за фінансову підтримку на придбання трактора для бригади. Дякуємо Вам, дорогі захисники! Ви даєте нам надію та віру у перемогу, що настануть кращі часи для нашої неньки України», - написали на сторінці Калуського ліцею №4 у соцмережі.
   Допомагають військовослужбовцям ліцеїсти постійно: продуктами харчування, одягом та ін. Тепер готуються до організації чергової допомоги – для батька однієї з учениць.
Інші новини