22o

З пропозицією співпраці в налагодженні оперативного алгоритму дій з ліквідації аварій та відновлення роботи водо-, тепломереж міський голова Андрій Найда разом із заступником Богданом Білецьким відвідали ТОВ "Калуський трубний завод"

  • 2021.12.29 14:46
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 516

Аварії та неполадки, які, на жаль, часто трапляються у водо- та тепломережах, вимагають швидкого реагування. Тому є необхідність завчасно передбачити шляхи виходу з аварійних ситуацій. Запас якісних матеріалів для комунальних підприємств, які обслуговують мережі - важлива складова ефективної роботи з ліквідації аварійних поривів систем.

  «Калуш має унікальне виробництво – «Калуський трубний завод», який є найбільшим в Україні, –зазначив міський голова Андрій Найда, – володіє потужностями з виробництва одношарових, багатошарових поліетиленових труб та труб з захисним покриттям для водопостачання та газопостачання діаметром 20-630 мм, двошарових гофрованих труб «Корсис» діаметром 63-250 мм для каналізаційних мереж. І не скористатися можливістю саме тут отримувати якісний матеріал для оперативного ремонту мереж, коли трапляються аварійні ситуації, було б нерозумно».

  В ході робочого візиту Андрій Найда та Богдан Білецький разом з керівництвом підприємства – Ігорем Бабяком, директором заводу, Тарасом Магасом, завідувачем складом фітінгу, Дмитром Скачком, представником торгового дому, оглянули цехи виробництва труб та зразки продукції, обговорили деталі співпраці з Калуською міською радою.

   

Інші новини