23o

З приводу перебоїв з електропостачаням в багатоповерхівках, не пов’язаних з відключенням за графіками «Прикарпаттяобленерго»

  • 2022.12.14 11:34
    • Житлово - комунальне господарство
  • 256

З пониженням температури почастішали випадки аварійних ситуацій з електропостачанням багатоповерхівок. Зовсім свіжий випадок трапився вчора ввечері на вул. Пушкіна, 3: через перенавантаження електромережі на електрощитовій почався процес займання. Управляюча компанія в терміновому порядку вимушено відключили подачу електроенергії. А сьогодні вже займаються аварійними ремонтними роботами.
   З огляду на таку ситуацію звертаємося до мешканців багатоповерхівок, особливо тих, чиї помешкання обладнані високозатратною електротехнікою – бойлерами, індукційними плитами, обігрівачами тощо з проханням: ПРИ ПОДАЧІ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ НЕ ВМИКАЙТЕ ОДНОЧАСНО ЕЛЕКТРОПРИЛАДИ І ОБЛАДНАННЯ. Споживати електроенергію мусимо сьогодні ВІДПОВІДАЛЬНО.
    Просимо розуміння цієї насправді складної ситуації. В той же час, ми запевняємо усіх, що наші комунальники та управляючі компанії роблять величезну роботу задля уникнень та ліквідації наслідків аварій в електромережах.

Інші новини