15o

З Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва, 80-річчям створення УПА та Днем Покрови Пресвятої Богородиці!

  • 2022.10.14 10:03
    • Актуально
    • Громада
  • 1537

З особливими словами вітання сьогодні звертаюся до вас, дорогі наші захисники і захисниці України! Ви усі – найвідважніші та найзвитяжніші нащадки українського козацтва – були і є справжньою елітою нашої держави. Пишаємося кожним з вас і доземний уклін за те, що мужньо стоїте на захисті України. І нехай Покрова Пресвятої Богородиці завжди буде над вами. 

Вітаю наших Героїв легендарної Української Повстанської Армії – учасників визвольних змагань з 80-ю річницею створення УПА. Ви – наша опора, ви – наша гордість і наша совість. Бажаю всім здоров’я міцного і дочекатися разом з нами остаточної Перемоги над російським окупантом.

А всіх мешканців нашої громади вітаю з великим релігійним святом – Покрови Пресвятої Богородиці. У сьогоденні, як ніколи, гуртуємось разом у молитвах до Матері Божої та просимо захисту над нами. Окремо з храмовим святом вітаю жителів сіл Середній Бабин, Вістова, Голинь, Тужилів.

І всім, без виключення, бажаю козацької звитяги, добра і якнайшвидшої Перемоги.

Слава Україні!

З повагою - міський голова Андрій НАЙДА

Інші новини