8o

Привітання міського голови з Днем художника

  • 2022.10.09 06:22
    • Культура
  • 217

  Художник - неймовірне ремесло, подароване Богом. Художники вмілим порухом пензля додають різнобарвної краси нашому світові, справжні художники своїм мистецтвом роблять нас гуманнішими, добрішими і чуттєвішими…

   Отож, щиро вітаю цю талановиту когорту людей з професійним святом – Днем художника, що відзначається золотокосою осінню, коли сама природа розгортає своє неповторне і вражаюче художнє полотно.

   Коли наші солдати воюють на фронті, коли лікарі лікують поранених, ви як художники не змогли залишитись осторонь загального лиха і стали зображати те, що відбувається в нашій країні на своїх картинах, розповідаючи всьому світу, що всі ми, українці, переживаємо. Завдяки Вашій подвижницькій натхненній праці здійснюється безперервний зв’язок між українськими та європейськими культурними діячами та інституціями, привертаючи увагу до України.

   Сьогодні всі ми солдати одного українського фронту, тож бажаю Вам миру, добра і процвітання, міцного здоров’я та творчої наснаги, нових здобутків і звершень в ім’я щасливого майбутнього України.

З повагою - міський голова Андрій НАЙДА

Інші новини