10o

З 70-річчям привітали підопічну Калуського територіального центру соціального обслуговування

  • 2023.12.11 15:24
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 114

 За дорученням міського голови Андрія Найди, працівники територіального центру соціального обслуговування м. Калуша  привітали з 70-річчям мешканку міста Глушко Марію Павлівну, що перебуває на обліку у відділенні соціальної допомоги вдома, як одинока.

  Соціальні працівники побажали ювілярці міцного здоров’я, миру, радості, бадьорості духу, активного довголіття та ще багатьох років життя.

  Нагадаємо, територіальний центр соціального обслуговування міста Калуша надає соціальні послуги мешканцям міста, що опинилися у складних життєвих обставинах. Зокрема, відділення соціальної допомоги вдома обслуговує одиноких осіб похилого віку та осіб з інвалідністю вдома. Відділення денного перебування організовує роботу Університету третього віку, клубів за інтересами для пенсіонерів та осіб з інвалідністю, безкоштовне навчання комп’ютерної грамотності пенсіонерів та осіб з інвалідністю. Відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги співпрацює з благодійниками міста та організовує надання натуральної чи грошової допомоги одиноким громадянам похилого віку та особам з інвалідністю. 

Інші новини