8o

Ювілейний V мотопробіг Єдності України!

  • 2021.07.15 13:18
    • Громада
    • Економіка
  • 396

Калуська міська територіальна громада готується 21 липня приймати V мотопробіг Єдності України.

Щороку мотопробіг Єдності зростає в своїх масштабах, збільшується кількість міст, збільшується кількість однодумців і учасників. Цей рік не буде винятком, особливо з тим, що це буде V ювілейний пробіг!

Збільшиться і сам маршрут. На даний момент докладний попередній маршрут вже готовий, і можна з упевненістю сказати, що кількість міст, через які буде проходити V мотопробіг Єдності буде більше.

Місія і цілі пробігу залишаються незмінними - Об'єднати, згуртувати, перезнайомити мотоциклістів, патріотів своєї країни!

"Крим — це Україна! Донбас — це Україна! З півночі на південь і з заходу на схід, всі ми єдині і неподільні, всі ми — українці! Ми проїдемо всю Україну з національним прапором і прапором кримськотатарського народу, на яких всі учасники з усіх міст залишатимуть свої автографи та побажання. Наприкінці пробігу, за традицією, прапор кримськотатарського народу передадуть до Криму в місто Чонгар, а прапор України буде встановлено в Запоріжжі в Національному заповіднику на острові Хортиці, який по праву вважається колискою Українського козацтва!", — зазначають організатори.

Таймінг заходу:

21.07.2021 р. Середа (Дубно - Тернопіль - Рогатин - Калуш - Івано-Франківськ - Чернівці )
14:40 Прибуття в місто Калуш.
15:00 Прибуття на площу Героїв в місті Калуш.
15:30 Виїзд з міста Калуш.

 

Подія у Facebook: «Мотопробіг Єдності 2021» - Калуш

Запрошуємо всіх приєднатися до «V мотопробігу ЄДНОСТІ УКРАЇНИ»!

 

Інші новини