31o

ВСІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ КАЛУСЬКЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ ЯЛИНКИ В ГОРЩИКАХ

  • 2021.12.17 12:49
    • Громада
    • Освіта
  • 543

17 грудня 2021 року за сприяння народного депутата Едуарда Прощука всі заклади освіти громади до новорічно-різдвяних свят отримали ялинки в горщиках та солодощі.

  Тридцять шість новорічних дерев «приїхали» з ДП «Калуське лісове господарство» до Калуського ліцею №2 і передані керівникам закладів освіти Калуської територіальної громади. Висота їх від 1.7 до 2,7 метрів.

 Назарій Дюк, помічник народного депутата Едуарда Прощука, наголосив - ця акція допоможе відчути вихованцям дошкільних закладів та закладів загальної середньої освіти справжнє свято. Відзначено важливість залучення юного покоління до формування екологічної культури заступницею міського голови Надією Гуш. Наталія Овсеєнко, директор ліцею №2 подякувала міському голові Андрію Найді, народному депутатові Едуардові Прощуку, зазначивши, що обидва є випускниками цього ліцею. Василь Демус, директор Калуського держлісгоспу порадив не ставити дерева у приміщеннях з високою температурою, а навесні висадити біля закладів.

   Учні Калуського ліцею №2 урочисто прикрасили ялинку новорічними іграшками та привітали присутніх з прийдешніми святами іноземними мовами та веселою піснею.

Інші новини