6o

Як знайти ключ до позитивних змін?

  • 2023.02.28 09:55
    • Соціальна сфера
  • 195

Виїзною бригадою Калуського міського центру соціальних служб у Боднарівській гімназії 27 лютого 2023 року було проведено захід на тему:  «Як знайти ключ до позитивних змін» із учнями 10 класу. Діти навчалися аналізувати ситуації й захищати свою гідність, поважати себе та інших, не боячись отримати відмову та припускати помилок у нових спробах заради досягнень; взаємодіяти з оточенням, не приховувати своїх потреб і бажань; тримати слово і бути відповідальними.

  Плануються зустрічі і з батьками. Тому, дорогі батьки, не руйнуйте внутрішній стержень своїх дітей, навчіть їх розрізняти добро та зло,  дайте можливість самостійно проживати своє життя, не нав’язуючи  своїх бачень та життєвих позицій, даруйте їм свою любов, підтримку та увагу і просто будьте щасливими, адже не даремно кажуть: «Не виховуйте дітей, все одно вони будуть схожі на вас. Виховуйте себе!»

  Нагадуємо, що у нашій громаді працює Калуська мобільна бригада соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства, за контактним телефоном: 0676003146 або за адресою: вул. Пушкіна 9а, за підтримки UNFPA, Уряду CANADA та БФ "Батерфлай".

  #Проєкт СПІЛЬНО. Соціальні послуги, що впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”, СОС Дитячі містечка України, Соціальна синергія, Дніпровська ліга соціальних працівників, Всеукраїнська організація “Клас”.

Інші новини