17o

Як перейти на автономне (індивідувальне) опалення?

  • 2022.07.13 11:35
    • Житлово - комунальне господарство
    • Міська рада консультує
  • 856

   Для того, щоб якомога краще підготуватися до наступного опалювального періоду, дії та заходи для цього повинні розпочинатися одразу після завершення поточного. Зважаючи на реалії сьогодення, розуміємо, що необхідність зменшувати витрати на теплопостачання є безальтернативною як для підприємств, установ та організацій так і для мешканців громади, оскільки вартість газу тільки зростатиме.

   Однією з можливостей, яка дозволить мешканцям самостійно вирішувати коли ввімкнути чи вимкнути нагріваючі пристрої, є перехід від централізованого теплопостачання на індивідуальне. Тому, з метою ознайомлення ширшого кола мешканців громади з процедурою відключення від централізованого теплопостачання, інформуємо, які документи необхідно подати для цього.

   Власнику житла необхідно звернутись в управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради (вул.Євшана,9, ІІІ пов. каб.№309) із заявою на ім’я голови постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) Богдана Білецького та копією документів для надання витягу (дозволу) на відокремлення (відключення) від мереж централізованого опалення та влаштування індивідуального (автономного).

Зразок заяви у прикріпленому файлі

Приєднані файли

Перелік документів для отримання витягу на влаштування автономного опалення в багатоповерховій забудові міста:
1.Копія технічного паспорту квартири
2.Копія паспорта власника квартири (1,2 стор.,прописка)
3.Копія ідентифікаційного коду власника квартири
4.Копія свідоцтва на право власності на житло (або інший документ, що засвідчує таке право).

Інші новини