20o

Проведено тренінгові заняття: «Запобігання професійному вигоранню працівників соціальної сфери, ненасильницьке спілкування»

  • 2023.06.16 15:27
    • Соціальна сфера
  • 264

16.06.2023 року відповідно до укладеного договору про співпрацю між Територіальним центром соціального обслуговування м. Калуша та Калуським міським центом соціальних служб з метою надання психологічної допомоги, проведено тренінгові заняття, темою якого було «Запобігання професійному вигоранню працівників соціальної сфери, ненасильницьке спілкування». 

Тренінгові заняття було проведено з метою набуття нових навичок із самодопомоги ,психологічного самовідновлення та професійного вигорання.

Працівники мобільної бригади, яка діє при Калуському міському центрі соціальних служб, за підтримки UNFPA, Уряду CANADA, БФ «Батерфлай» та мультидисциплінарної команди (ЮНІСЕФ) надає соціально психологічну підтримку постраждалим від домашнього насильства.

Нагадуємо, постраждалі від домашнього насильства можуть звернутися за консультацією до Калуського міського центру соціальних служб, що знаходиться за адресою місто калу шву. Пушкіна 9А, контактний телефон 067-60-03-146.

Учасники тренінгу відновили свої сили завдяки простим та ефективним технікам та вдячні спеціалістам Калуського міського центру соціальних служб - які провели заняття. А саме соціальному менеджеру – Бялик Уляні та фахівцю із соціальної роботи – Кручкевич Іванні, за проведений  тренінг та подаровані позитивні емоції, якими працівники Територіального  центру зарядились на цілий робочий день.

Інші новини