23o

Нехай ваш світ буде без насильства!

  • 2023.05.31 15:22
    • Соціальна сфера
  • 162

Навчання являється одним із найважливіших етапів у житті, в якому відбувається інтелектуальний, соціальний та фізичний розвиток дитини, становлення її особистості. Взаємодія школи і сім’ї, стосунки між вчителем та учнями будуються на засадах довіри, поваги, справедливості, доброзичливого ставлення один до одного та взаємної відповідальності.

30 травня 2023 року працівниками мобільної бригади, яка діє при Калуському міському центрі соціальних служб було проведено тренінгове заняття для дев’ятикласників Калуського ліцею № 3 на тему: «Чи знаєте ви, що таке: булінг, домашнє насильство, гендерно зумовлене насильство?», метою якого було ознайомити присутніх з поняттями «булінг», «домашнє насильство», «гендерно зумовлене насильство», їх формами та проінформовано про установи, які працюють у напрямку запобігання та протидії домашнього насильства.   Учні отримали буклети, інформаційний матеріал, що може слугувати додатковим ресурсом у обізнаності з питань насильства та жорстокого поводження з дітьми.

На завершення заходу, учні мали змогу долучитись до малювання портрету свого однокласника, що допомогло їм згуртуватись, покращити настрій та краще пізнати один одного. 

Нехай ваш світ буде без насильства!

Нагадуємо, що у нашій громаді, за підтримки UNFPA, Уряду CANADA та БФ "Батерфлай" працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства.

Контактний номер телефону: 0676003146 або за адресою: вул. Пушкіна 9а.

 

Інші новини